Retourvoorwaarden

  1. Termijn: U kunt een artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
  2. Staat van het product: Het artikel moet in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd. De schoenen mogen niet gedragen of beschadigd zijn.
  3. Bewijs van aankoop: Een kopie van de aankoopfactuur moet worden meegezonden met de retourzending.

Hoe retourneert u een artikel?

  1. Meld uw retour aan: Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] om uw retour aan te melden. Vermeld uw ordernummer, de producten die u wilt retourneren en de reden van retour.
  2. Verpak uw producten: Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn in de originele verpakking.
  3. Verzend het product: Stuur het pakket naar het adres dat door onze klantenservice wordt verstrekt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij het product defect is ontvangen.
  4. Ontvang uw terugbetaling: Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij uw terugbetaling verwerken. Dit kan tot 14 dagen duren. Terugbetalingen worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Uitzonderingen

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals:

  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals sokken, wanneer de verpakking geopend is.
  • Producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of gepersonaliseerd.

Defecte producten

Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen zorgen voor een passende oplossing, zoals een vervanging of terugbetaling.

Contact

Voor vragen over het retourbeleid of een specifieke retourzending kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@Dutchsneakers.com.